Flere unge piger bliver truet på livet over sociale medier, og nu er det ene medlem af pigebanden bag dette anholdt.

Flere unge piger bliver truet på livet over sociale medier, og nu er det ene medlem af pigebanden bag dette anholdt.Mandag aften stod Betinna Sandstrøm frem på landsdækkende tv, sammen med sin datter, 14 år gammel, og fortalte om hvordan datteren blev overfaldet af en pigebande på Amager. Dette skete i juni, og den 14-årige anmeldte overfaldet til politiet, og sagen betragtes som grov vold.
Betinna Sandstrøm og datteren har nu modtaget nye trusler på livet, alle udgivet af medlemmer fra pigebanden. Beskederne lyder blandt andet: ”2 kugler, en til dig og en til din datter.” (Kilde: TV2), og der er desuden også blevet truet med påsat brand af ejendom og at få halsen skåret over hvis denne pigebande igen anmeldes til politiet.
Den ansvarlige, 15-årige pige, som står bag de trusler som senest er blevet udgivet, er blevet anholdt og sidder nu til afhøring i sagen. Politiet giver udtryk for at tage sagen seriøst, men Betinna Sandstrøm og datteren er langt fra de eneste som har modtaget væmmelige beskeder med trusler.
Michelle Klindt og hendes datter blev søndag aften ringet op, og modtog trussel derover om overfald på datteren. Det skulle efter sigende være samme pigebande som er bag. Klindt angav at hun og datteren måtte flygte fra egen bolig.
Den 15-årige pige vil blive krævet at blive sat i fængsel, også selvom hun kun er 15 år. Hun bliver sigtet for trusler og afpresning, og med disse sigtelser skal hun stilles for en dommervagt torsdag morgen den 28. august. Hun sidder lige nu varetægtsfængslet i Vestre Fængsel og skal sidde inde henover natten inden hun skal stilles for grundlovsforhør.