Der har i dag været en eftersøgning i gang på Amager, efter en kvinde ringede til politiet omkring en mulig terrorist som var med S-Toget.

I dag, torsdag den 28. august har der været menneskejagt på Amager. Dette skyldes en mand, Alisiv Ceran, som var med S-toget i morges, og en kvinde fandt ham mistænkelig og tilkaldte politiet. Dette skyldes at han læste til sin eksamen på Københavns Universitet hvor han studerer engelsk, og derfor læste i sin bog, som omhandler krigen mod terror.
Da manden skulle ud af toget samlede han sine ting sammen, men da han skulle rejse sig faldt hans printer ned på gulvet, og blev derfor nervøs. Han udtaler at han var bange for at hans printer var gået i stykker, eftersom man ifølge universitetets regler fremstiller at man selv skal medbringe egen, funktionelle printer til eksamen hvis ikke man skriver i hånden.
Alisiv Ceran giver selv udtryk for hvorfor han blev mistænkt for at være terrorist, og dette lyder på at han er Muslim. Han udtaler selv om at han kunne ligne Osama Bin Laden, dog med lidt mindre skæg, og at dette kombineret med at nogle tror at alle muslimer er terrorister betyder at han kunne blive anset som terrorist.
Tidligere ved et pressemøde har Københavns Politi også understreget at manden er uskyldig, og forklaret hele situationen.
Alisiv Ceran fortalte også at da politiet senere begav sig til at lede efter ham i efterlysningen, blev han kontaktet af en af sine venner, som havde haft genkendt ham i medierne. Derefter opdagede han selv historierne på internettet og valgte derfor at kontakte politiet og han gemte sig på et handicap toilet, eftersom han ikke turde løbe risikoen for at blive genkendt og civil anholdelse.