Den 41-årige mand som i 2012 foretog seksuelle overgreb på to små piger bliver muligvis dømt på hårdeste manér.

Den 41-årige mand som i 2012 foretog seksuelle overgreb på to små piger bliver muligvis dømt på hårdeste manér.Den 41-årige mand, som nu har siddet varetægtsfængslet i mere end et år, og som er mistænkt for at have bortført og voldtaget to piger fra Fyn i oktober og november 2012, bliver nu anklaget for at have planlagt endnu et overgreb. Dog blev overgrebet aldrig gennemført, eftersom manden blev anholdt forinden.
Den 41-årige mand har under flere retsmøder i sagen kunnet konstatere at være identisk med en person, som for pressen hedder ”Manden i den røde bil”, men det er ikke alle forhold som manden står anklaget for, som han vil erkende sig skyldig i.
Manden står med anklager for seksuelle krænkelser, men også besiddelse af ulovlige skydevåben og sprængstoffer. Ifølge anklageskriftet skal anklagemyndigheden gå efter en hårdere straf på grund af alle disse forhold som manden kan anklages på, og man vil derfor prøve at dømme ham efter straffelovens paragraf 88 stykke 2, som udtrykker friheden til at dømme over den højeste straffetid under særdeles skærpede omstændigheder.
Dog udtrykker Linda Christensen, tiltalte mands forsvarer, til TV2, at den 41-årige mand ikke mener at hans forbrydelse er lige så omfattende som politiet gør den til. Hun giver udtryk for at der kun har været en delvis erkendelse på de sigtelser som manden står med.
Han har erkendt overgrebet på to piger, den ene ti år gammel, den anden elleve. Han har erkendt at han har tvunget de to piger in i sin bil, og har derefter bundet dem med strips, hvorefter han bortførte dem og voldtog dem. Den ene fik så en hætte over hovedet, og pigerne har kunnet fortælle at han har lugtet af røg, og har talt med sig selv.
En DNA-test har også kunnet bekræfte at manden har foretaget dette overgreb, og har derfor også bundet overgrebet på de to piger sammen, og disse var i forvejen meget ensartede seksuelle overgreb.